TÍTOL D’EXPERT UNIVERSITARI EN LIDERATGE I DIRECCIÓ ESCOLAR

MPP_2El passat 9 de juliol de 2015 es va signar el conveni de col·laboració entre la

Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna de la Universitat Ramón Llull i AXIA. Amb aquest conveni s’inicia la col·laboració entre ambdues entitats per a la realització conjunta del Títol d’Expert Universitari en Lideratge i Direcció Escolar, adreçat a directius de centres educatius i professorat interessat en la direcció de centre.

 

El programa s’estructura en dues fases:

 • Fase A – semipresencial.
  • 10 mòduls de 12 hores de formació presencial més 4 hores de treball autònom. Vegeu el detall en el document annex.
  • 1 mòdul de 12 hores de formació presencial més 4 hores de treball autònom per a l’elaboració del Projecte de Direcció.
 • Fase B – Treball Final
  • Presentació d’un treball final que consisteix en l’elaboració d’un projecte d’innovació i/o intervenció per a la millora educativa que incorpori els continguts i les habilitats de lideratge, comunicació, gestió i planificació treballats en els diferents mòduls. L’elaboració del treball serà tutoritzada per un dels formadors i professors de Blanquerna.
  • Per a poder accedir a la presentació del Treball Final, cal haver superat positivament tots els mòduls de la fase A.

El termini màxim per a la realització de tots els mòduls és de dos anys, a partir de la data de realització del primer mòdul. AXIA programa, com a mínim, dues edicions de cada mòdul al llarg de dos anys, la qual cosa permet a les persones participants adequar el ritme de la formació a les seves possibilitats.

Cada mòdul té, independenment, el reconeixement de formació directiva pel Departament d’Ensenyament, per la qual cosa la inscripció es fa mòdul a mòdul.

AXIA informarà puntualment, a través de la pàgina web i al correu electrònic de les persones interessades, del període de inscripció de cada mòdul.

Un cop superada la fase A, es contactarà personalment per informar de l’inici de la fase B.

Programa del Tìtol d’Expert Universitari en Lideratge i Direcció escolar

Aquest programa està reconegut pel Departament d’Ensenyament com a formació inicial per accedir a la direcció, complint el requisit de formació per presentar candidatura al concurs de mèrits per a la selecció de directors de centres públics.

Sessions en dimarts i/o dijous de 17,30 a 20,30. 

 Per a qualsevol consulta, adreceu-vos a axiaformació@gmail.com

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Share on Google+0Email this to someone

6 thoughts on “TÍTOL D’EXPERT UNIVERSITARI EN LIDERATGE I DIRECCIÓ ESCOLAR

 1. 6 Abril 2018

  Isabel García Arcos

  Bona tarda,
  estic molt interessada en fer aquesta formació i m’agradaria saber quan serà el següent periode d’inscripció per començar a cursar-la.
  Moltes gràcies d’antuvi.

 2. 8 Abril 2018

  webmaster

  Benvolguda,
  El programa de formació el pots iniciar quan vulguis, per exemple amb el mòdul 3 que avui obrim la inscripció. Cada mòdul és independent i es poden completar tots en dos anys per poder passar a la fase B.
  La majoria dels assistents aconsegueixen fer-ho en un curs assistint als mòduls que es fan de manera continuada.
  Aquest curs encara hi ha tres mòduls pendents per tant podries començar amb el següent. Trobaràs la informació per inscriure’t a la web.

  Salutacions

  L’equip d’Axia

 3. 23 Abril 2018

  Maria Lloret

  Hola! Voldria incriure’m al mòdul 5, però no trobo el formulari. Gràcies.

 4. 30 Abril 2018

  webmaster

  Benvolguda,
  Ja està oberta la inscripció al mòdul 5.
  Salutacions

 5. 15 Octubre 2018

  Barbara

  Aquest curs es recomanable a aquells professionals docents que ja estan en actiu o també en aquells que encara no estan en actiu? Gracies

 6. 16 Octubre 2018

  webmaster

  El programa va adreçat a directius en exercici i també a aquelles persones interessades en la direcció i gestió de centres.

Comments are closed.