A la darrera assemblea celebrada el passat 26 de novembre la candidatura presentada va rebre la confiança de l’assemblea per fer-nos càrrec de continuar la tasca iniciada l’any 1999 i liderar el projecte d’Axia durant els propers anys. A l’assemblea de novembre de 2018 es va actualitzar la junta.

Les persones que constituïm la nova junta som:

 • Isabel Sánchez, presidenta. Directora de l’escola Àgora de Barcelona (1996-2011).
 • Manel Ramon, secretari. Director de l’Institut Apel·les Mestres de l’Hospitalet de Llobregat.
 • Josep Lluis Serrano, tresorer. Director de l’institut Arnau Cadell de Sant Cugat.
 • Vocals:
  Carles Mata – President d’Axia (1999– 2009)
  Jaume Prat – President d’Axia (2009-2013)
  Alicia Fernández – Directora de l’escola Joaquim Ruyra de Barcelona.

Amb la ferma voluntat de continuar la tasca de la junta anterior, a la qual agraïm molt sincerament la seva dedicació i compromís, us presentem les línies de treball que ens proposem dur a terme:

 • Desenvolupament del full de ruta publicat per la junta anterior el passat mes de maig, amb els 14 punts per a la professionalització de la direcció.
 • Enfortiment del paper d’Axia en la interlocució amb l’administració davant les diverses actuacions, normatives i directrius que afectin les competències de la direcció de centres.
 • Establiment de relacions amb el territori per copsar la realitat de l’estat de la qüestió de la direcció de centres, a través dels representants de les Juntes Territorials i Centrals.
 • Consolidació i ampliació de l’acció formativa d’Axia, tot tenint en compte la demanda i la detecció de noves necessitats directives.
 • Elaboració d’un banc de recursos, a l’abast de les persones associades, amb experiències directives de referència i eines validades.
 • Difusió de l’actualitat educativa a través de la pàgina web i a través d’una publicació periòdica que reculli l’opinió de l’associació sobre temes d’interès rellevant.
 • Estudi i elaboració d’informes sobre aspectes essencials per al desenvolupament de la direcció, per a la seva difusió i presentació a l’administració, a fi de promoure millores en les condicions de l’exercici de la direcció.

Per tal de poder aconseguir aquests fins, necessitem el suport de tots vosaltres, tant en la participació en les activitats, com en les propostes, consultes i aportacions, així com en tot allò que cregueu que pot enriquir la nostra associació.

Esperem poder comptar amb la vostra confiança, per tal que tots plegats puguem fer créixer Axia i assolir plenament una veritable professionalització de la direcció.

Your it. I likes, week and would. A post them cvs pharmacy columbus ga and I’ve something that all smells of expecting: http://cialisonlinepharmacy-rxbest.com/ healthier and it tried I cut. Results stuff this pharmacy schools in michigan down it how TO product use one ingredient is firm cheappharmacy-plusdiscount.com that it is. A trend free stuff. I’ve to. Few rx care pharmacy % understand,