2a conferència: Com el director impulsa la orientació als alumnes per a la integració en un món líquid

Els canvis en el món condicionen la forma d’orientar l’alumnat per a la seva integració en un món “líquid” com és el que ens envolta, on és essencial situar l’alumne en el centre del procés orientador i prendre consciència que la construcció del projecte de vida professional s’inicia en etapes molt primerenques, des de la primària. Cal saber com ajudar els nostres alumnes a desenvolupar les competències relacionades amb la pròpia orientació cap al seu futur professional (carrer management skills), conèixer el seu valor per identificar talent i reflexionar sobre els actors que orienten els alumnes.

2a conferència_ orientació

A càrrec d’OLGA VALLS, llicenciada en Psicologia del Treball i les Organitzacions (UB) i Postgraduada en “Anàlisi i Conducció de grups a les organitzacions” (UB). Des de l’any 1994 fins l’actualitat dedicada a l’orientació professional de les persones, responsabilitat que ha exercit en una administració local, i a partir del 2008 a Educaweb.

Actualment, responsable del servei d’orientació d’Educaweb.

20 de gener de 2015 a les 17.30 

 LLoc : Recinte de l’Escola del Treball – Edifici 25 Sala S7

Activitat reconeguda com a formació directiva pel Departament d’Ensenyament amb l’assistència al 80% de les sessions del cicle de conferències

Activitat gratuita pels socis d’Axia

 

 

 }