AXIA demana seguretat jurídica per les direccions a la Consellera

Divendres 29 de setembre la junta d’Axia ha estat rebuda al Departament d’Ensenyament en reposta a la nostra petició, després que els directors i directores rebessin la Resolució de la Consellera d’avocació de competències de les direccions dels centres.
________________________________________________________________________COMUNICAT DE PREMSA
Avui a les 12 Axia ha estat rebuda en el Departament d’Ensenyament pel Secretari General, el Sr Lluís Baulenas i el Subdirector de Funció Directiva, el Sr Jordi Vilarrubí, en resposta a la nostra sol·licitud d’entrevista amb la Consellera.
En el decurs de la reunió hem pogut compartir i contrastar diversos aspectes en relació a la petició plantejada des d’Axia, fonamentalment la defensa jurídica dels directors i directores. Se’ns han donat les argumentacions pertinents sobre la protecció de les direccions que de manera constant el Govern ha manifestat en diversos comunicats adreçats als directius. Igualment pel que fa a les indicacions donades per resoldre possibles dubtes, adreçant-se als telèfons facilitats des dels SSTT i CEB.
Axia agraeix la resolució de la Consellera d’avocació de competències de les direccions dels centres, des de la signatura de la resolució fins dilluns 2 d’octubre, que han rebut els directors i les directores aquest matí. Resolució en el sentit plantejat per Axia.
Reiterem l’adhesió d’Axia al manifest de la Taula per la Democràcia situant-nos, com sempre ha estat, al costat de les institucions catalanes i en defensa dels drets democràtics de tots els ciutadans i ciutadanes.
29 de setembre de 2017
_____________________________________________________________________________________________
Reiterem el nostre compromís fundacional per la dignificació de les direccions i la defensa de tots els directors i directores dels centres educatius.