Convocada la cinquena edició del Premi ITWorldEdu a la Innovació

Barcelona, 19 d’abril de 2012. – L’ITworldEdu convoca la cinquena edició del Premi ITWorldEdu a la Innovació Educativa en l’àmbit TIC. En aquesta cinquena edició, també es lliurarà el II Premi ITWorldEdu a la millor solució TIC aplicada a l’educació per part de l’empresa, al qual optaran aquells projectes de productes i solucions tecnològiques que hagin estat desenvolupats per una empresa participant en l’ITWorldEdu 2012 i implantats en algun centre educatiu. El guardó es lliurarà en el marc del ITWorldEdu 2012 Summit, el gran punt de trobada de professionals del sector de l’Educació i de les TIC, que se celebrarà del 23 al 25 d’octubre a Barcelona.
El V Premi ITWorldEdu té per objectiu reconèixer l’esforç de l’àmbit educatiu en la creació pròpia i avaluació de nous recursos digitals; reconèixer la figura del personal docent i administratiu dels centres educatius com agents principals de la innovació i el seu aprenentatge de les TIC, estimular i informar als proveïdors tecnològics i a tot l’entorn educatiu sobre les eines més innovadores que faciliten l’aprenentatge personalitzat i la tasca docent i de gestió.

Al Premi ITWorldEdu 2012 podrà presentar qualsevol centre educatiu que tingui com a missió l’educació o la formació, des de l’educació infantil fins a la formació per adults, ja siguin de caràcter públic, privat o concertat, o qualsevol empresa a nivell mundial que dediqui els seus mitjans de producció a obtenir béns i serveis tecnològics per a l’educació, la formació i l’aprenentatge.

Les candidatures, que poden presentar tants projectes com desitgin, poden ser individuals o col • lectives, i el terme per a l’admissió dels treballs serà el 15 de setembre de 2012, a les 24.00 hores.

En la categoria de centres educatius es lliuraran tres premis. Els centres guardonats rebran com a premi solucions TIC per a poder continuar experimentant noves formes de millorar l’educació mitjançant l’ús de les tecnologies més innovadores. Quant a la categoria dirigida a les empreses, s’atorgaran dues mencions. Una a la capacitat d’integració i l’altra a la innovació, amb el reconeixement del Departament d’Ensenyament i la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

ITWorldEdu 2012, punt de trobada cap a l’excel•lència de la tecnologia educativa
ITworldEdu 2012 és la cinquena edició del gran punt de trobada de professionals del sector de l’Educació i de les TIC, que té com a objectiu buscar conjuntament solucions que permetin potenciar les TIC en l’ensenyament. Un espai obert per aprendre, intercanviar idees, fomentar contactes, establir acords comercials i presentar les últimes novetats en tecnologia educativa.

Aquesta trobada, organitzada pel CETEI-Fundació Joan XXIII, està promogut per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i empreses del sector TIC.

Més informació sobre les bases del Premi ITworldEdu 2012 a
http://www.itworldedu.cat/arxius/ITW_Bases_2012/

Contacte de premsa:
media@itworldedu.cat
Arantza Danés/Mireia Aguado – T. 93.368.23.78/ M. 696.226.581
Vanessa Rodríguez – T. 93.303.22.70

El V Premi ITWorldEdu premiarà la innovació TIC de docents i empreses que desenvolupen solucions tecnològiques d’èxit en centres educatius