XIII Jornada de direccions de centres educatius

 cartellEn el Congrés celebrat ara fa un any, AXIA va proposar un debat per abordar la innovació que han d’experimentar els centres educatius des de la perspectiva de la direcció de centre. Durant el congrés es va tractar quin hauria de ser el paper del director del centre i de l’equip directiu en la innovació i quin fóra el millor model per liderar el canvi als nostres centres. Les aportacions dels assistents es van focalitzar també a repensar i identificar nous estils de lideratge que donessin resposta a les necessitats de l’alumnat, dels docents i de les famílies.

AXIA ha treballat i treballa, des dels seus orígens, per una direcció professional amb visió transformadora i renovadora dels centres, que han de donar resposta a tots i cadascun dels alumnes d’acord a les seves necessitats, a les seves capacitats, amb oportunitats per a tots.

A partir del camí recorregut fins ara i amb ferma voluntat d’avançar en la definició del model de direcció que necessiten els centres educatius que han de preparar a tots els alumnes, per viure en un món incert, en contínua evolució, us convidem a participar en la XIII Jornada de Direccions de centres educatius, en la que ens proposem avançar en la definició del

“Perfil competencial del directiu escolar del S.XXI”

                                      Palau Macaya

                                                                           1 de març de 2018

PROGRAMA DE LA JORNADA

INSCRIPCIÓ:

– gratuita pels socis icono-video

– no socis: 35€    15843354-play-icon-glossy-green-button