Fòrum de lectura d’estiu

Us convidem a participar en un fòrum de lectura d’estiu sobre Lideratge per a l’aprenentatge, un tema que de ben segur que us pot interessar. Es tracta, en definitiva, d’aprofundir el propi coneixement i debatre sobre:

  • com fomentem l’interès dels alumnes per aprendre i per assumir la responsabilitat del seu procés d’aprenentatge i de desenvolupament personal;
  • com els ajudem a tenir objectius i a establir fites per a l’aprenentatge;
  • com els donem suport per seguir i aconseguir aquests objectius;
  • quines implicacions té per a la gestió del centre i de l’aula assumir les anteriors prioritats.

Hem pensat que una bona manera d’aprofundir en aquest tema seria mitjançant un Fòrum a partir d’una lectura d’estiu. El llibre escollit és OCDE (2013). Leadership for 21st Century Learning,  un informe en què han participat professionals de l’educació d’arreu del món i de Catalunya, amb un mateix comú denominador. Tot i que la lectura és en anglès, creiem que l’interès del tema facilitarà que es pugui entendre amb facilitat.

Estem segurs que el format d’un Fòrum, amb lectures i debat, permetrà que les vostres aportacions, opinions i suggeriments contribueixin a expandir el coneixement d’aquest tema i ajudin a enriquir aquest treball. També esperem que moltes de les vostres idees es podran portar a la pràctica en el nostre context. 

 PASSOS PRÀCTICS:

  1. Registreu-vos i seguiu els passos que us vagin indicant. boton_entrar
  2. Mireu de fer intervencions curtes. Val més “poc i sovint” que “molt i poc”.
  3. No cal omplir cap qüestionari de presentació.

 

ENTRA AL FÒRUM:OCDE